spekclub
De Bonte Bentheimer Bosvarkens lopen het hele jaar buiten in een bosachtige omgeving. Hier kunnen ze hun natuurlijk gedrag vertonen door actief te wroeten naar voedsel. Door het selectief wroeten in natuurgebieden ontstaat er meer variatie in het landschap en krijgen nieuwe planten en zaden in de grond kansen zich te ontwikkelen. De Bonte Bentheimer is een zeldzaam Nederlands huisdierenras. Ze groeit langzaam, en heeft mooi vlees met een volle smaak.

Spekclub Veenhuizen

De Spekclubs ontstonden zo'n 100 jaar geleden in het noorden van Nederland. Het was een soort spaarsysteem voor vlees. Deelnemers legde wekelijks een kwartje in. Aan het eind van het jaar werd een varken verdeeld onder alle deelnemers. Dit uitdelen was altijd een feestelijke gebeurtenis.

Word nu lid van Spekclub Veenhuizen. Leg iedere maand 12,50 in en krijg aan het eind van het jaar voor 15,- euro per maand Bosvarken vlees. Door het jaar heen organiseer ik regelmatig activiteiten met de Bosvarkens. En natuurlijk ben je welkom bij de feestelijke verdeling van het vlees.
Wil je meedoen aan de Spekclub Veenhuizen of wil je meer informatie?
Mail naar: sjef@sjefmeijman.nl of vul onderstaand formulier in.

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.